GRANDCAFÉ DE SNOR
Schuif een stoel aan. Het leven is zo eindeloos lekker!
Grandcafé De Snor
Wij zijn Steffie en Robert Lievers. Op 1 april hebben wij met veel plezier Grandcafé De Snor over mogen nemen. Grandcafé De Snor is te vinden op een steenworp afstand van Kasteel Huis Bergh, één van de grootste kastelen van Nederland. Daarnaast ligt De Snor ook op een ideale afstand voor een mooie wandeling in het bos.

In ons grandcafé kun je terecht voor een uitgebreide lunch of een lekker diner. Heb je meer zin in een drankje of in een cocktail? Neem dan zeker eens een kijkje op onze uitgebreide cocktail kaart. Neem plaats op het terras om van het zonnetje te genieten of strijk neer in de woonkamer om helemaal tot rust te komen in de wintermaanden. In de woonkamer vind je een open haard waar je lekker op kunt warmen met een warme chocomelk of een kopje koffie. De woonkamer is ook de ideale plek om samen te relaxen in een van de aangename fauteuils.

Ook voor feesten voor grote of kleine partijen ben je bij Grandcafé De Snor aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een feestzaal waar plaats is voor zeker 100 personen.. Achter onze feestzaal is ook nog een mooie patio te vinden. Deze locatie is perfect voor een zomers feest of een gezellige BBQ.
Na een goed diner kun je iedereen vergeven, zelfs je vijanden.