Grandcafé de Snor

Grandcafé

voorkant-desnor
desnor-serre-1
desnor-serre-2
desnor-serre-5
desnor-serre-3
grandcafe-slider-81
grandcafe-slider-11
grandcafe-slider-71
grandcafe-slider-61
grandcafe-slider-22
grandcafe-slider-51
grandcafe-lounge
grandcafe-slider-43

Grandcafé

Welkom bij Grandcafé De Snor. In dit uit 1897 daterende karakteristieke pand aan de Molenstraat is al meer dan een eeuw een uitgaansgelegenheid gevestigd. Prachtig gelegen aan de Wal met wandelpad op een steenworp afstand van Kasteel Huis Bergh en toch middenin het stadshart van ’s- Heerenberg. Perfect om even te vertoeven voor een kop koffie, lunch, diner of borrel. Lunchen en doorwerken kan ook, met gratis wifi. We hebben voor ieder wat wils, een snelle of luxe lunch, een borrelhapje of een diner …. Alles is mogelijk bij De Snor.


“Sinds april 2014 zijn wij Brand bier proeflokaal geworden. U kunt diverse brandbieren van de tap of fles bij ons proeven. Tevens hebben wij diverse streekdranken waar u uit kunt kiezen.”

 

Het verwarmde terras biedt het hele jaar door gelegenheid om binnen even buiten te zitten. Achter het glas is het er, ook in hartje winter, heerlijk toeven. Bij mooi weer kunt u natuurlijk ook genieten op ons buitenterras. Of even op een rustig plekje bijkomen in de aansluitende sfeervolle ruimte met gezellige zitjes, lounge bank en open haard. Of natuurlijk in het café met de gezellige bar, die al jaren het trefpunt is voor jong en oud.

Kortom: in Grandcafé De Snor worden sfeer en gezelligheid nog met een hoofdletter geschreven.

Bekijk de kaart Bekijk de drankenkaart