Grandcafé de Snor

Buffetten

De bedieningsmedewerker kan op aanvraag de prijs per persoon van een buffet offreren. Er geldt een minimum van 20 personen bij een buffet.

Buffet “La Première”

Huzarensalade

Huisgemaakt rundvleessalade, omringd met gevulde eieren.

Fruitsalade

Vruchtencompote van verschillende soorten vers fruit.

Zeevruchtenpalet

Palet met Hollandse en Groenlandse garnalen, krabsticks en mosseltjes, geserveerd met ijsbergsla, zontomaatjes, groene paprika, bleekselderij, dillendressing en coctailsaus.

Vissersspecialiteiten

Spiegel met gerookte Noorse zalm, IJsselmeerpaling en Hollandse haring met een gesnipperd uitje, geserveerd met remouladesaus.

Het warme hoekje

U maakt drie keuzes uit onderstaande gerechten:

  • Warme beenham met Doesburgse mosterdmayonaise
  • Varkenshaasmedaillon met Madeirasaus
  • Lasagne met zalm
  • Rundergebraad met strogannoffsaus
  • Oosterse kippenraqoût
  • Paddenstoelenpotje

Plateau Jambon

Spiegel met Coppa di parma-, Virginia- en Ardennerham, geserveerd met meloenbolletjes, luxe slasoorten, oude kaas, spekkaantjes en balsamicodressing.

Dit buffet wordt compleet gemaakt met stokbrood, ciabatta, kruiden- en roomboter.

Buffet “Regisseursbuffet”

Huzarensalade

Huisgemaakt rundvleessalade, omringd met gevulde eieren.

Fruitsalade

Vruchtencompote van verschillende soorten vers fruit.

Haringduo

Combinatie van haringmousse en Hollandse nieuwe, geserveerd met snipperuitjes en roggebrood.

Visserplateau

Een spiegel met Groenlandse garnalen, krabsticks, Noorse gerookte zalm en regenboogforelfilet, geserveerd met luxe slasoorten, zontomaatjes, komkommerbrunoise, cocktailsaus en balsamicodressing.

Vleesplateau

Een spiegel met roségebraden runderlende, lamsham, gerookte kalkoen en Parmaham, geserveerd met luxe slasoorten, nootjes, broodcroutons, fetakaas, gebakken spekjes en pestodressing.

Het warme hoekje

U maakt drie keuzes uit onderstaande gerechten:

  • Warme beenham met Doesburgse mosterdmayonaise
  • Gemarineerde mini-drumsticks
  • Pittige vakenshaassaté
  • Gekruide gehaktballetjes met stroganoffsaus
  • Runderstoofschotel
  • Champignonpotje
Dit buffet wordt compleet gemaakt met stokbrood, ciabatta, kruiden- en roomboter. Eventueel uit te breiden met een aardappel- en groenteschotel.

Buffet “Brunch Cinema”

  • Groentesoep
  • Huisgemaakte rundvleessalade met diverse soorten rauwkost
  • Spiegel met rauwe ham, rosbief, kipfilet en gekookte ham
  • Kaasplank met jonge-, belegen-, oude- en komijnekaas
  • Diverse soorten zoetig broodbeleg
  • Snackballetjes in vleesjus
  • Sallandse beenham met Doesburgse mosterd mayonaise
  • Hotwings
  • Rundvlees pasteitje
Broodmand gevuld met allerlei soorten brood, broodjes, croissants en zoete broodjes.

Buffet “Brunch Oscar”

  • Soep
  • Huisgemaakte rundvlees- lamshamsalade- en fruitsalade
  • Een spiegel met luxe vleeswaren
  • Een keur aan zoet en hartig beleg
  • Hele gepocheerde zalm met gerookte forel en Groenlandse garnalen
  • Kaasplateau met diverse soorten Hollandse kaas
  • Broodmand gevuld met allerlei soorten brood, broodjes, croissants en zoete broodjes

Warme gerechten:

  • Hotwings
  • Sallandse beenham met Doesburgse mosterd of mayonaise
  • Tongscharrolletjes gevuld met zalm
  • Snackballetjes in vleesjus

Buffet “Buffet La Colline”

Maak naar hartelust uw drankje compleet door aan het buffet uw eigen bittergarnituur te bereiden. Maak een keuze uit diverse koude en warme lekkernijen.

Salade trio

Combinatie van zalm-, kip en huzarensalade waarbij een gevuld eitje niet mag ontbreken.

Plateau jambon

Selectie van allerlei hamvariaties zoals parmaham buideltjes, virgiahamrolletjes en tunnbrod met ardennenham.

 

Zeeman’s Schotel

Stukjes visfilets van gerookte zalm, forelfilet,en haring  geserveerd met cocktail- en remouladessaus.

Kaasplank

Kaasplankje van zowel harde en zachte hollandse en buitenlandse kaassoorten.

Het warme hoekje

Warme hapjes, zoals kipspiesje met kerrie saus, varkenshaas satéstokjes met satésaus huisgemaakte gehaktballetjes en mini drumsticks.

Broodmand

Broodassortiment van  Franse baquette, ciabatta,  en gesorteerde harde en zachte minibroodjes.

Dit buffet is uit te breiden met warme beenham, geserveerd met Doesburgse mosterd-mayonaisesaus.

Verrassingsdessert

Een verrassingsdessert van verschillende ijs en pudding soorten.